EcoExpeditions
Adventure Travel

Phone: +47 900 41 330

Latest News

14.05.16

Elbrus 2016

Sesongen i gang på Elbrus!

Første gruppe for...

14.05.16

Kilimanjaro 2016

Våren 2016 - 9 grupper på Kilimanjaro!

Flott...

17.03.15

Kilimanjaro 2015

Sesongen 2015 - 30 grupper til topps på...

General » America » Peru » Amazonas

Amazonas

Vi flyr til Puerto Maldonado som ligger ved grensen til Bolivia ikke langt fra Cusco. Der utforsker vi den fantastiske regnskogen i nasjonalparkene Tambopata og Bahuaja Sonene. Vi vil få mulighet til å se en rekke arter aper i tillegg til hjort, et yrende fugleliv og hvis vi er heldige; en jaguar. Vi besøker også en “clay lick” som er et sted ved elvebredden som samler hundrevis av fargerike papegøyer.

Amazonas - Macaw

Dag

Program

1

Fly til Puerto Maldonado. Vi blir hentet på flyplassen og kjørt til WASAI Maldonado Lodge. Deretter blir det mellom tre og fire og en halv time med båt oppover Tambopata-elven til WASAI Tambopata Lodge & Research Center, vi spiser lunsj på veien. På veien vil vi også se lokale gårdsbruk og et rikt fugleliv. Vi har blant annet mulighet til å se Capybaras, verdens største gnager. Etter innsjekk og en liten hvilepause tar vi en tur i skogen. Våre guider orienterer om planter og dyr i dette området. Etter middag drar vi på ny tur i skogen, denne gangen i mørket for å observere nattaktive dyr. Overnatting på Wasai Tambopata Lodge.

4

Vi står opp 05:00 og tar båt oppover Tambopata-elven i omkring en og en halv time til Bahuaja Sonene National Park. Vi har mulighet til å få se capybaras, tapir, og hjort i denne uberørte regnskogen som også har jaguarer luskende omkring. Vi besøker en “clay lick”, et sted ved elvebredden som samler hundrevis av fargerike papegøyer, hvor de spiser saltholdig leire som er en viktig del av dietten. Vi går også en tur i skogen for å se etter apekatter. Vi returnerer til hotellet for en sen frokost. Etter lunsj drar vi på tur i skogen for å se etter hjort og apekatter. Mulighet for å bade i en foss. Etter middag er det tur i skogen eller så kan de som ønsker det slappe av på hotellet.

5

Etter frokost returnerer vi nedover elven til WASAI Maldonado Lodge i Puerto Maldonado hvor vi sjekker inn og spiser lunsj. Etter lunsj tar vi båt i en liten halvtime nedover Madre de Dios-elven til startpunktet for stien til vakre Sandovalsjøen. Turen til sjøen er på ca. 5 km og vi vil padle rundt på sjøen for å se på vakker natur og utrolig fugleliv med kingfishers, hegre, hoatzins, etc. Hvis vi er heldige vil vi få se kjempeotrene som holder til i sjøen. Vi vil også ha mulighet for å se piraja. Etter en vakker solnedgang returnerer vi til Madre de Dios-elven og Puerto Maldonado. Vi overnatter i komfortable WASAI Maldonado Lodge. Etter middag tar vi en tur rundt I byen.

7

Retur til Lima eller Cusco