EcoExpeditions
Adventure Travel

Phone: +47 900 41 330

Latest News

14.05.16

Elbrus 2016

Sesongen i gang på Elbrus!

Første gruppe for...

14.05.16

Kilimanjaro 2016

Våren 2016 - 9 grupper på Kilimanjaro!

Flott...

17.03.15

Kilimanjaro 2015

Sesongen 2015 - 30 grupper til topps på...

General » America » Brazil » Pantanal Bonito

Pantanal Bonito

Pantanal - Bonito

Bonito er en liten by i Serra da Bodoquena i det sydlige Pantanal som ligger øst for Sao Paulo mot grensen til Bolivia. Området kalles "Caribe do Centro-Oeste" på grunn av den fantastiske blåfargen til de mange krystallklare elver og kilder. Enorme mengder vann blir filtrert gjennom kalkstein i grunnen og danner elver og kulper med blått, klart kildevann med utrolige mengder med fisk. Området har også en rekke grotter, fosser og ”Buraco das Araras” der det er mulig å få se de fargerike ara papegøyene på nært hold.

Macaws

 

Rio da Prata

Her er et forslag til program i Bonito området.

 

Dag

Program

1

Ankomst Campo Grande og transfer til Bonito. Hotell.

2

Vi starter med besøk til Lago Azul grotten som er ca 400 mill år gammel. Vi går ned en trapp med 292 trinn til en sjø som ligger inne i grotten. Vannet har en fantastisk blåfarge og på bunnen har dykkere funnet fossiler av prehistoriske dyr som sabel tiger og giant sloth.
På ettermiddagen besøker vi den 156 m høye fossen Boca da Onça. Stien til fossen er ca 4 km gjennom godt bevart skog og på veien passerer vi 11 fosser. Mulighet for å ta seg et bad i kulpene.

3

Full dag med besøk til Rio da Prata og Buraco das Araras (Macaws´ Hole). Vi starter med besøk til Rio da Prata der vi skal svømme ned den krystallklare elven i snorkling utstyr. Vi går først gjennom skogen til Olho d'Água kilden der vi starter den 90 min lange svømmeturen nedover elven. Alle får låne våtdrakt og maske med snorkel. I det krystallklare vannet er det massevis av fargerik fisk. Etter lunsj drar vi til Buraco das Araras som er et 124 m dypt hull i bakken (opprinnelig en grotte der taket har kollapset) med diameter på 500 m. På bunnen er det en liten dam med fisk og en rekke andre dyr. De mest spektakulære beboerne er rød og grønn ara papegøyer som vi har mulighet for å se på nært hold.

4

Transfer til Campo Grande