EcoExpeditions
Adventure Travel

Phone: +47 900 41 330

Latest News

14.05.16

Elbrus 2016

Sesongen i gang på Elbrus!

Første gruppe for...

14.05.16

Kilimanjaro 2016

Våren 2016 - 9 grupper på Kilimanjaro!

Flott...

17.03.15

Kilimanjaro 2015

Sesongen 2015 - 30 grupper til topps på...

General » Africa » Tanzania » Kilimanjaro

Kilimanjaro

Kilimanjaro - hver uke og over 95% på toppen!

På Kilimanjaro velger de fleste av våre kunder den vakre Lemosho ruten men vi kan også tilby Marangu, Machame, Umbwe, Rongai, Northern Circuit og  Western Breach rutene.

Pris fra kr 19 690,- pr prs (Marangu ruten)

Vi har Kilimanjaro tur hver uke hele året. Vi legger stor vekt på grundig akklimatisering og flotte natur opplevelser. Derfor anbefaler vi alle våre kunder å bruke 7 dager på fjellet hvis dere ikke har erfaring fra tilsvarende fjell. Å bruke ekstra tid på akklimatisering øker muligheten til å nå toppen betraktelig.

 

Kilimanjaro - Uhuru Peak

 

Mer informasjon om de forskjellige rutene kan dere finne her:

  Etter fjellturen drar de fleste på safari til Lake Manyara og Ngorongoro. Det er mulig å utvide safarien med Serengeti i Tanzania eller Rift Valley Lakes og Masai Mara i Kenya.
  Det er også veldig populært å avslutte med noen dager på eksotiske Zanzibar eller Mombasa. Be om program og pris!

  Kilimanjaro 2016 

  I desember hadde vi 7 grupper på fjellet med meget høy suksessrate! Vårsesongen på Kilimanjaro er i full gang med en rekke grupper fram mot påske. Fremdeles mulig å bli med!

  ======================

  Kilimanjaro 2015 

  Nok en meget bra sesong på Kilimanjaro. Vi endte opp med over 96 % på toppen.

  ======================

  Kilimanjaro 2014 

  Sesongen 2014 på Kilimanjaro var meget bra og over 97 % nådde toppen.

  ======================

  Våren 2014 - 97% på toppen av Kilimanjaro!

  Vårsesongen 2014 på Kilimanjaro var en stor suksess. Vi hadde 9 grupper på fjellet i januar- mars og over 97 % nådde toppen.

  ======================

  Kilimanjaro 2013

  2013 går mut slutten og vi har hatt nok et år med mange grupper på Kilimanjaro! Lemosho ruten (7 d) er fremdeles vår mest populære rute men vi tilbyr også alle de andre rutene på fjellet. Vi har tur hver uke i sesongen og har faste guider, kokk og bærere på fjellet.

  ==========================================

  Kilimanjaro 2012

  Kjempesesong på Kilimanjaro! I 2012 hadde vi 33 grupper på Kilimanjaro.  De fleste gikk Lemosho ruten på 7 dager men vi tilbyr ogsa alle de andre rutene på fjellet. Vi har tur hver uke i sesongen og har faste guider, kokk og bærere på fjellet.

  ==========================================

  Kilimanjaro 2011/12

  Suksess på Kilimanjaro! I 2011 hadde vi 29 grupper på Kilimanjaro.  Starten på 2012 har vært meget bra med 15 grupper i januar-mars. Vi har tur hver uke i sesongen og har faste guider, kokk og bærere på fjellet. Vi ser fram til nok en flott sesong på Kilimanjaro i 2012

  Tibakemeldinger:

  "En liten forsinket hilsen etter turen vår i januar. Vi vil takke for en utrolig fin og godt gjennomført tur. Alt fungerte etter våre forventninger, og de menneskene som fulgte oss var helt fantastiske. Spesielt "Delonga" som vi fikk et nært forholdt til. Han var bærer, servitør, reperatør og alt mulig mann. Vi fikk høre at han hadde en drøm om å bli guide, noe som han nok hadde passet utrolig bra til.

   Ellers ble vi en gruppe på 11 personer, og alle kom seg til toppen. Emanuel ,som var vår hovedguide, så hver enkelt i gruppen og hjalp alle til å nå toppen. Fantastisk :-)

   Vi kommer helt klart til å anbefale EcoExpeditions ved senere anledninger.

  OBS - du må oppdatere informasjonen din, nå har du en deltaker på 75 år (Babo) som nådde toppen."

  =========

  "Vil bare gi en kort oppsummering av turen slik jeg opplevde den: Alldeles fabelaktig! Alt gikk knirkefritt, guidene (Emmanuel og Charles på toppturen og Mohammad på safarien) var både dyktige og til tider ganske så festlige å bli bedre kjent med, hotellene Springfields og Highview holdt absolutt tilfredsstillende standard og de to safaridagene ble et større høydepunkt enn forventet."

  =========

  "Takk for bra opplegg særlig på fjellturen! Vi var 9 på tur – 7 av oss kom opp.

   Jeg må si jeg er mektig imponert over Emanuels lederegenskaper. Han var alltid der når det trengtes. Jeg var så heldig at jeg stort sett gikk i første pulje sammen med Charles. Han var forresten alltid strålende blid og imøtekommende. Men toppnatten gikk jeg bak Emanuel (som da gikk først i gruppa) og sang oss til topps. Litt av en fyr, ja. J Jeg sender deg et bilde han tok av oss 7 som kom til toppen. 2 av damene i gruppa måtte dessverre ned i høydemeter.

  Tusen takk – jeg anbefaler Eco videre til de jeg vet om som har lyst til å komme seg til topps"

  ============

  Kilimanjaro 2010/11

  Vi har hatt fantastiske sesonger på Kilimanjaro med over 95% på toppen. Vi har tur hver uke i sesongen og har faste guider, kokk og bærere på fjellet. Vi ser fram til nok en flott sesong på Kilimanjaro i 2011

  Tibakemeldinger:

  "Fantastisk flott tur til Kilimanjaro! Benjamin var en glimrende guide og vi var knallfornøyd med absolutt alt på fotturen - også asssistenten Athmani og hele teamet av bærere og kokk. Toppdagen var knall, vi fikk en time med sol fra Stella point og inn så det var optimalt! Resten av turen var også glitrende, alt som du kunne ha kontroll på og hadde organisert fungerte veldig bra, transport, hotell med mer. "

  ===========

  "Jeg ønsker å gi deg tilbakemelding om en reise og opplevelse som for meg ble HELT fanastisk! Store deler av denne opplevelsen er takket være at ALT som har gått via deg og dine medarbeidere har fungert 110%!!! Team "Benjamin & co" vil jeg aldri glemme! jeg har KUN positive tilbakemeldinger å gi i forhold til hvordan, og hva, de tilrettela og gjorde for meg (oss) fra første til siste minutt av Kilimanjaro turen! Opplegget rundt safri og Zanzibar var også PERFEKT, ingenting å sette fingeren på, alt var som lovet. Jeg kommer til å anbefale EcoEexpeditions til ALLE som skal gjøre det samme som meg. Tusen takk!!!"

  ==========================================